Acties

Hieronder vindt u de acties die momenteel lopen. Mocht u in uw toestel een bon vinden voor een actie die hieronder niet vermeld wordt, geef dan gewoon de URL in die op de bon staat. Zo komt u meteen terecht bij de juiste actie.

Wasmachines/Droogkasten

Voor 6 maanden gratis wasmiddel

bij aankoop van een W1 wasmachine met TwinDos

Koop een W1 wasmachine met TwinDos en Miele schenkt u voor een half jaar gratis UltraPhase wasmiddelen, via de bon in uw toestel!

Geef uw code in

Miele-wasmiddelen met korting

bij aankoop van een W1 wasmachine zonder TwinDos

Hebt u een bon gevonden in uw Miele W1 zonder TwinDos voor wasmiddelen? Vul dan de code in die u vindt op deze bon. Daarna sturen wij u gratis uw wasmiddelen op.

Vraag hier uw wasmiddelen aan

Gratis Blizzard CX1 Red stofzuiger

bij aankoop van een Miele SmartBiz wasmachine PWM 300 en een Miele SmartBiz droogkast PDR 300HP

Hebt u een Miele SmartBiz wasmachine PWM 300 en een Miele SmartBiz droogkast PDR 300HP gekocht? Dan krijgt u van ons een gratis stofzuiger Blizzard CX1 Red. Geef de serienummers van beide toestellen in en laad uw factuur op. Deze actie is geldig van 1 maart tot en met 31 december 2020.

Geef de serienummers in

Kies een gratis geurflacon

voor uw nieuwe Miele-droogkast

Kies 1 gratis geurflacon of 3 geurflacons met 30% korting voor uw nieuwe droogkast. Geef de code van de bon in uw toestel in en betaal geen transportkosten.

Geef uw code in

Tweede geurflacon gratis

bij aankoop van een droogkast met 2 geurflacons

Heb je een Miele-droogkast met 2 geurflacons gekocht? Vul dan de code in van de bon in je toestel, kies je favoriete geur en wij bezorgen je 1 geurflacon gratis.

Alle info

Stofzuigers

De Miele Scout RX

nu verlaagd in prijs

Vanaf nu beschikbaar vanaf 399 euro.

Koop nu

Miele Triflex 60 dagen op proef

Niet tevreden, geld terug

Heb je tussen 1 augustus en 31 december 2020 een Miele Triflex snoerloze steelstofzuiger gekocht? Ben je toch niet tevreden en wil je het graag retourneren? Dat kan! Je stuurt de Triflex binnen de 60 dagen na aankoopdatum terug en wij vergoeden je de aankoopprijs.

Alle info

Gratis Miele-stofzakken

voor je nieuwe Miele-stofzuiger

In een aantal Miele-stofzuigers zit een bon om gratis stofzakken aan te vragen. Je kunt kiezen tussen 1 gratis pak of een maxipack met extra korting.

Vraag je stofzakken aan

Vaatwassers

6 x gratis PowerDisk

bij aankoop van een vaatwasser met AutoDos

Ervaar het briljante resultaat van de PowerDisk: de nieuwste innovatie van Miele. Geef de code van de bon bij uw toestel in en u ontvangt 6 gratis PowerDisks voor in het AutoDos-doseersysteem van uw nieuwe vaatwasser.

Geef uw code in

Miele-afwastabletten cadeau!

bij aankoop van een vaatwasser

Geef de code in van de bon die bij uw vaatwasser zat. Daarna kiest u ofwel 1 gratis doos met 20 UltraTabs Multi ofwel 180 tabs met 30% korting (u betaalt 40 euro).

Geef hier uw code in

Keuken-
toestellen

Setactie 2020

Ontvang tot €1250 voordeel bij aankoop van een keuken met minimum 4 verschillende Miele-inbouwtoestellen, geldig vanaf 1 mei tot en met 31 december 2020.

Alles over deze promotie

Gratis kookworkshop

bij aankoop van een inbouwstoomoven

Geniet van een gratis kookworkshop bij aankoop van een Miele-inbouwstoomoven. Bij uw toestel vindt u een unieke code, die u ingeeft bij het boeken van een workshop. Actie geldig tot en met 31/12/2020.

Alle info over het aanvragen van een gratis kookworkshop

Gratis Miele Home Program

bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven

Bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven, ontvangt u een gratis Miele Home Program! Wij komen bij u thuis en presenteren en demonstreren alle gebruiksmogelijkheden van uw Miele-toestellen. Deze service passen we individueel aan uw wensen aan. Geef hiervoor het serienummer van uw stoomoven in en laad de factuur met 5 toestellen op. Deze actie is geldig vanaf 01/03/2020 tot en met 31/12/2020 bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven.

Vraag hier uw Home Program aan

Gratis Magnetik-set van Le Creuset

bij aankoop van een FullSurface-kookplaat

Bij aankoop van een Miele FullSurface-kookvlak, ontvangt u een Le Creuset Magnetik-set van 3 steelpannen met deksels t.w.v. € 369. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de gratis set naar u op. Deze actie is geldig vanaf 01/03/2020 t.e.m. 31/12/2020.

Vraag hier uw set aan

Gratis Le Creuset bakset

bij aankoop van een Miele DGC-oven

Gratis accessoires-set van Le Creuset bij aankoop van een combi-stoomoven. Zet uw oven al maar aan, want het bakplezier kan meteen beginnen. Het enige moeilijke is kiezen wat u eerst uit uw nieuwe combi-stoomoven gaat toveren. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de gratis set naar u op. Deze actie is geldig tot en met 31/12/2020.

Vraag de set aan

De nieuwe ovens

met extra spijzenthermometer

H7262 en H7261 ovens met een geïntegreerde spijzenthermometer aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Alle modellen

Gratis kookboek DGC XXL

bij aankoop van een Generatie 7000 DGC XXL

Om met uw nieuwe combi-stoomoven XXL de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop met de code op de bon, die u in uw toestel vindt.

Vraag het boek aan

Gratis kookboek DGC XL

bij aankoop van een G 7000 DGC XL

Om met uw nieuwe combi-stoomoven XL de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek aanvragen via onze webshop met de code op de bon, die u in uw toestel vindt.

Vraag het boek aan

Gratis stoomkookboek

bij aankoop van een stoomoven van Miele

Om met uw nieuwe stoomoven de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij een prachtig kookboek gemaakt. U kunt dit boek van Karin Verhelst aanvragen via onze webshop.

Vraag uw kookboek aan

Gratis kookboek Dialog Oven

bij aankoop van een Miele Dialog Oven

Hebt u een bon voor een gratis exclusief kookboek voor uw Dialog Oven? Geef de unieke code van uw bon in en wij sturen het boek naar u op.

Vraag hier uw boek aan

Gratis kookboek sous-vide koken

bij aankoop van een Generatie 7000 vacuümlade

Hebt u een Miele vacuümlade gekocht met een bon in voor een gratis kookboek? Vraag dan snel het boek aan.

Gratis boek aanvragen

Gratis kookboek voor lagetemperatuurgaren

bij aankoop van een culinaire lade

Om met uw culinaire lade de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden, hebben wij voor u een kookboek gemaakt. U kunt dit met de unieke code van de bon aanvragen via onze webshop. Binnenkort kunt u koken op lage temperatuur als de beste!

Vraag uw boek nu aan
FR NL