Kookworkshops

Maak kennis met de wereld van Miele. Tijdens Miele-evenementen kunt u inspiratie en informatie opdoen. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan culinaire ateliers of zelfs van een echte topkok tips en fijne kneepjes afkijken. We verheugen ons op uw bezoek.

Bekijk hier het filmpje over onze culinaire activiteiten bij Miele

Naar aanleiding van de maatregelen om het Coronavirus in te dijken, worden de Miele kookworkshops tot en met 15 april geannuleerd.

Workshops met Miele-chefs

Op zoek naar de ultieme tip om jouw etentje onvergetelijk te maken?
Laat je inspireren door de geheimen van een meesterchef en ontdek waarom chefs fan zijn van onze toestellen. Door de tips en tricks kun je thuis aan de slag in jouw keuken met topgerechten.

Meer informatie
Actieve Workshop

Actieve workshops

Vind de chef in jezelf en ga actief aan de slag met onze toestellen in onze kookateliers. Je hebt keuze tussen verschillende thema’s.
In een gezellige setting bereid je, samen met onze culinaire kenners, heerlijke gerechten en ondertussen krijg je veel tips en tricks. Aan het einde van de workshops geniet je van jouw eigen bereide gerechten.

Meer informatie

Gewoon genieten

In het gloednieuwe Miele Experience Center in Brussel kun je gewoon komen brunchen, lunchen of happy hour vieren. Leuk, lekker én je leert intussen alles over de Miele-toestellen.

Meer informatie
FR NL