Extra informatie

Extra informatie naar aanleiding van de maatregelen van de overheid en Comeos Electro

Ontdek hier onze vernieuwde bedrijfsprocessen en activiteiten

Extra informatie

Extra informatie naar aanleiding van de maatregelen van de overheid en Comeos Electro

Miele volgt de richtlijnen van de federale overheid en Comeos Electro en past hierop zijn bedrijfsprocessen en activiteiten aan.

Concreet betekent dit voor jou:

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen aan Miele-apparatuur worden opnieuw met volle capaciteit uitgevoerd. Uiteraard blijven we een focus behouden op het operationeel houden van de zorg in België en hygiënevoorzieningen zolang nodig. Verder nemen onze techniekers ook een reeks voorzorgsmaatregelen op het vlak van hygiëne om de verspreiding van het virus tegen te gaan bij het bezoeken van klanten.

In het kader van een goede handhygiëne die noodzakelijk is voor de bescherming tegen het coronavirus verzoeken wij je onze technici de mogelijkheid te geven hun handen zowel vóór als na het werk te wassen. Gelieve ook een mondmasker te dragen en onze technicus met 1 persoon naar het toestel dat hersteld dient te worden te begeleiden.

Ben jij of iemand anders in jouw huis verkouden of aan het hoesten? Verplaats dan online je afspraak. Wij komen dan graag een andere keer langs. Zo blijven onze klanten en technici gezond en kunnen wij onze service blijven verlenen.

Webshop en leveringen

Onze webshop blijft gewoon beschikbaar voor al jouw aankopen. Leveringen, installatie en inwerkingsstelling van toestellen kunnen opnieuw gebeuren. Onze installateurs nemen ook een reeks voorzorgsmaatregelen op vlak van hygiëne om de verspreiding van het virus tegen te gaan bij het bezoeken van klanten.

Om de gezondheid van de chauffeurs te beschermen en ons aan de 1,5 meter afstand van elkaar te houden, bezorgen we nu met één persoon. Dit betekent:

- Dat toestellen nét over de drempel van je huis worden bezorgd. Woon je in een appartement, dan bezorgen we voorbij de deur van het appartementencomplex tot bij jouw voordeur.

- Dat we jouw product op de gewenste plek in huis plaatsen of aansluiten mits onze installateurs dit in een veilige omgeving kunnen uitvoeren.

- Dat we het verpakkingsmateriaal meenemen.

- Als jouw oude product klaar staat bij de drempel dan kunnen wij dat ook meenemen.

- Controleer de afmetingen en het gewicht van de apparaten voordat je ze bestelt, om er zeker van te zijn dat het apparaat past zodra we het bij je achtergelaten.

- In het kader van een goede handhygiëne die noodzakelijk is voor de bescherming tegen het coronavirus verzoeken wij je onze installateurs de mogelijkheid te geven hun handen zowel vóór als na het werk te wassen.

Bereikbaarheid Contact Center

Ons Contact Center blijft bereikbaar, echter kan ook hier de wachttijd oplopen.

Veel storingen zijn vaak ook eenvoudig zelf op te lossen, klik hier voor meer informatie of om direct een service-afspraak in te plannen.

Miele Experience Centers Brussel en Mollem

Onze Experience Centers zijn open, waarbij we de richtlijnen vanuit de overheid en Comeos Electro in acht nemen.Tevens bieden we adviesgesprekken op afstand aan. Zo kun je videobellen of telefonisch in contact komen met onze productadviseurs in het Miele Experience Center.

Je kunt op onze website een afspraak maken.

Naast de richtlijnen van de overheid heeft Miele de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:

- Onze adviseurs zijn goed geïnformeerd over het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws mbt het coronavirus.

- De adviseurs zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen en dragen een mondmasker.

- Sinds 29 juli is het verplicht om een mondmasker te dragen en met één persoon te komen.

- Wij reinigen de apparatuur en de bediening van de apparaten in het Experience Center meerdere keren per dag.

- Wij reinigen de betaalautomaat meerdere keren per dag.

- Ben je verkouden of hoest je? Dan willen we je vragen je aankoop online te doen of uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en adviseurs niet in gevaar wordt gebracht. Onze webshop is 24/7 geopend. De artikelen kunnen thuis worden bezorgd.

Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. We willen je vragen de gepaste afstand te bewaren van circa 1,5 meter. Heb je een vraag of advies nodig, maar wil je liever niet naar één van onze beide Experience Centers komen? Dan kun je ons bereiken via e-mail, social media of ons contactformulier. 

Kookworkshops en B2B events

Alle Miele Culinaire Workshops en B2B events zijn beperkt. In de zomermaanden bieden wij enkel de Kies- en Stoom-workshops aan voor maximum 8 personen. In het najaar wordt dit weer uitgebreid. Heb je tot die tijd vragen dan kun je e-mailen naar info@miele.be

FR NL