Individueel productadvies

Miele Home Program

Individueel productadvies: ervaar de vele mogelijkheden van uw Miele-toestellen

Miele-toestellen zijn hoogwaardig en innovatief - hiermee maakt u de beste keuze. Wij willen dat u uw toestellen en de talrijke functies optimaal benut en bieden daarom een aantrekkelijke service: Individueel productadvies.

Deze service passen we individueel aan uw wensen aan. We komen bij u thuis en presenteren en demonstreren alle gebruiksmogelijkheden van uw Miele-toestellen.

Samen stellen we de favoriete programma's in op uw toestellen en geven we toelichting bij de speciale functies en tips voor reiniging en bediening. We laten ook zien hoe u heel eenvoudig de beste resultaten haalt en geven waardevolle tips - zodat u voor lange tijd veel plezier hebt van uw Miele-toestellen.

Uw voordelen op een rij:

  • Persoonlijk advies
    Miele-experts geven u individueel advies op maat - bij u thuis, op uw toestellen.
  • Instelling van uw favoriete programma's
    Door individuele programmering kunnen uw toestellen perfect worden afgestemd op uw wensen en gewoonten.
  • Tips & tricks voor perfecte resultaten
    U krijgt nuttige gebruikstips voor bediening en onderhoud van uw toestellen.

U krijgt het Individueel productadvies GRATIS als u een inbouwstoomoven of steamer koopt. Het Individueel productadvies is enkel geldig op Belgische toestellen en wordt enkel in België uitgevoerd.

Vraag nu een afspraak aan voor het Miele Individueel productadvies

Tarief Individueel productadvies

Ons individueel productadvies bij u thuis duurt twee uur. Onafhankelijk van het aantal huishoudelijke toestellen van Miele waarvoor u advies wilt, bieden wij u deze service aan voor de prijs van 199 €.

Contact
FR NL