Miele in België

Philosophie

Filosofie

Miele is sinds de oprichting in 1899 een onafhankelijk familiebedrijf dat zich in gelijke mate verbonden voelt met de eigenaars, werknemers, klanten, leveranciers, het milieu en de maatschappij.

Meer informatie
Historie

Geschiedenis


'Altijd beter' schreven de oprichters op hun eerste producten. Dit motto loopt als een rode draad door de meer dan honderd jaar lange geschiedenis van Miele.

Meer informatie
Geschäftsentwicklung

Bedrijfsontwikkeling

In het boekjaar 2018/2019, dat op 30 juni 2019 afliep, heeft het bedrijf 4,16 miljard Euro omzet gerealiseerd. Dat is een groei van 59,7 miljoen Euro of 1,5 procent. In de Duitse thuismarkt is de omzet 1,2 miljard Euro.

Meer informatie
Management

Management

De Miele & Cie. KG wordt geleid door vijf gelijkgerechtigde directeuren: Dr Stefan Breit, Dr Markus Miele, Olaf Bartsch, Dr Reinhard Zinkann en Dr Axel Kniehl.

Meer informatie
Nachhaltigkeit

Duurzaamheid

Voor Miele is duurzaam handelen niet alleen een logisch gevolg van de waarden en traditie van het bedrijf, maar ook een absolute voorwaarde voor economisch succes op de lange termijn.

Meer informatie
Auszeichnungen & Testsiege

Onderscheidingen

Sinds de oprichting is het motto 'immer besser' oftewel 'steeds betere producten maken'. Miele is constant bezig met onderzoek en ontwikkeling. Elke productverandering is dan ook een productverbetering. Dat deze strategie Miele geen windeieren legt, bewijzen de talrijke prijzen en onderscheidingen.

Meer informatie

Vestigingen

Miele is aanwezig in 50 landen/regio’s in de vorm van door het bedrijf gerunde verkoopsorganisaties en in ongeveer 50 extra landen via importeurs.

Meer informatie
Ansprechpartner

Contactpersonen

Bij vragen en wensen helpen wij u graag verder.

Meer informatie
FR NL