Professionele hersteller

Als professionele hersteller heeft u recht op de nieuwste servicedocumentatie voor wasmachines, was- en droogcombinaties, vaatwassers en koel-/vriestoestellen. De onderdelenlijsten en exploded view tekeningen zijn beschikbaar voor alle huishoudelijke toestellen.

Registreren als professionele herstellerAanmelden als professionele hersteller
Warning

Onderhoudswerkzaamheden mogen in principe alleen door een elektricien, met inachtneming van alle geldende veiligheidsvoorschriften, worden uitgevoerd.

Bij reparaties, aanpassingen, tests en onderhoudswerkzaamheden van/aan elektrische toestellen moeten alle relevante wettelijke voorschriften en veiligheidsnormen in acht worden genomen. Voordat er onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het toestel worden uitgevoerd, moet het toestel beslist spanningsvrij worden gemaakt.

De volgende software en tools worden aangeboden aan professionele herstellers:

Miele servicedocumentatie: de software is een browsergebaseerde toepassing voor het zoeken en bekijken van service-informatie.
U heeft toegang tot informatie over reserveonderdelen, handleidingen, beschrijvingen en schakelschema's.

Miele diagnosehulp: de pc-toepassing maakt het mogelijk om via een verbinding het toestel uit te lezen, het toestel te resetten en toestelsoftware te actualiseren. Hiervoor is ook een optische interface nodig.

De Miele diagnosehulp kan ook offline zonder internetverbinding op locatie bij klanten worden gebruikt. Dit vereist echter dat de toepassing minimaal 10 dagen voor een klantenbezoek wordt geactualiseerd met een online update.

FR NL